Eseménynaptár

14
09

Izgalmas két napon van túl a Continuous Innovation Network (CINet) nevű szervezet konferenciájának mintegy 90 résztvevője. Számos érdekes előadás hangzott el az innovációmenedzsment különböző vonatkozásairól a világ négy kontinenséről, 17 országból Budapestre érkezett kutatók előadásában. A Budapesti Corvinus Egyetem látta el a házigazda szerepét és a Nemzeti Innovációs Hivatal (NIH) segédkezett abban, hogy a konferencián ne csak kutatók, hanem a gyakorló szakemberek is kicserélhessék gondolataikat.

15
09

október 2 @ 08:00 - október 3 @ 17:00

Október 2–3-án Budapesten olyan úttörő gondolkodású designerek fognak találkozni, akik saját szakmájuk jövőjét formálják újra. A konferencián a világ minden tájáról érkező designerek mutatják majd be, hogy hogyan változtatja meg a design az életünket.

Prezi szervezésű konferencia.

http://redefineconf.com/

28
09

Huninno Start-up verseny

Az Universitas-Győr Nonprofit Kft. a SEE/D/0233/1.2/X számú, „Promoting of Financing Innovation in South-East Europe (PROFIS)” elnevezésű projektjének keretén belül nemzeti innovációs verseny hirdet HUNINNO Innovációs Díj elnyerésére, a KDRIÜ (Közép-dunántúli Regionális Innovációs Ügynökség) szervezésében. A versenyre való nevezés és a versenyen való részvétel ingyenes. A verseny szakmai támogatója az idén 10 éves RIÜNET (Regionális Innovációs Ügynökségek Hálózata).

08
10

Idén már kilencedik alkalommal szervezi meg a Pannon Novum Nyugat-dunántúli Regionális Innovációs Nonprofit Kft. és a Zala Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány EEN irodája a IX. INNOTECH Innovációs Konferenciát.

12
10

A Kreater Társadalmi Innovációs Ügynökség 2014. március 1-jétől folytatja Magyarországon egyedülálló innovátorképzését. Azokat várják, akik meg akarnak ismerkedni a társadalmi haszonnal járó innovációk és start-upok világával, és tapasztalatot, kapcsolatokat szeretnének szerezni az induláshoz, a projektjük felpörgetéshez. Az egy év tapasztalatai alapján továbbfejlesztett tematikával meghirdetett harmadik csoportba február 10-ig lehet jelentkezni.

22
10

A Nemzeti Innovációs Hivatal és az MNKH Magyar Nemzeti Kereskedőház – Enterprise Europe Network szíves figyelmébe ajánlja az EUREKA Innovációs Fórumot.

Finomra hangoljuk vállalkozását!