Itt jár most: nyitólap » Eseménynaptár

Huninno Start-up verseny

Az Universitas-Győr Nonprofit Kft. a SEE/D/0233/1.2/X számú, „Promoting of Financing Innovation in South-East Europe (PROFIS)” elnevezésű projektjének keretén belül nemzeti innovációs verseny hirdet HUNINNO Innovációs Díj elnyerésére, a KDRIÜ (Közép-dunántúli Regionális Innovációs Ügynökség) szervezésében. A versenyre való nevezés és a versenyen való részvétel ingyenes. A verseny szakmai támogatója az idén 10 éves RIÜNET (Regionális Innovációs Ügynökségek Hálózata).

Az Európai Unió South-East Europe programja által támogatott PROFIS projekt azt a célt tűzte ki, hogy bemutatkozási lehetőséget teremt nemzetközi szinten az ígéretes üzleti ötletekkel rendelkező innovatív KKV-k számára többek között kockázati tőke-társaságok, befektetési alapok, üzleti angyalok részvételével.

A verseny folyamata és díjazása

A kitöltött jelentkezési lapok és a feltöltött kisvideók alapján a szervezők által felkért bírálók kiválasztják a bemutatkozási lehetőséget kapó pályázókat, akik egy nemzeti szintű megmérettetésen adhatják majd elő ötletüket rövid, legfeljebb 3 perces magyar nyelvű előadás formájában szakértőkből és befektetőkből álló zsűri előtt. A versenyen való sikeres bemutatkozás érdekében valamennyi, a nemzeti versenyre bejutott pályázó felkészítő tréningen vehet részt,2014. október elején. A nemzeti megmérettetésen - melyre 2014. október 15-én kerül sor – az első hely mellett még legalább két pályázat kerül díjazásra.  A díjak egy színvonalas, média megjelenést is biztosító országos rendezvényen kerülnek átadásra, az évente megrendezésre kerülőINNOTRENDS Nemzetközi kiállítás és konferencia keretében Budapesten 2014. október 16-án. A díjazottak automatikusan bekerülnek abba a 27 tagú nemzetközi csapatba, melyből az előzsűrizés alapján kiválasztott 10 csapat megméretheti magát a PROFIS projekt 2014. novemberében Budapesten megrendezésre kerülő nemzetközi versenyén, kilenc ország legjobb ötletgazdáinak megmérettetésén, külföldi célközönség és versenytársak előtt, továbbá fél éven keresztül ingyenes mentorálási lehetőséghez és legalább 100 ezer forint összegű támogatáshoz jut. További díjak is várhatóak, illetve legalább két különdíj kiadására is sor kerül, a különdíjakkal járó nyereményekről folyamatosan, a honlapon adunk majd tájékoztatást. Valamennyi résztvevő lehetőséget kap arra, hogy a 2015. áprilisában megrendezésre kerülő VI. Nyugat-dunántúli Regionális Innovációs Kiállításon és Találmányi Vásáron ingyenesen bemutatkozzon önálló standdal vagy plakáttal.

A jelentkezés módja

Készítsen egy 1-5 perc terjedelmű angol nyelvű videót, amely bemutatja a fejlesztő csapatot és az új üzleti ötletet. Ezután a www.huninno.hu honlapon (elérhető szeptember 12-től) töltse ki a jelentkezési lapot és töltse fel az elkészült kisvideót 2014. szeptember 30-ig (kedd). Szükség esetén forduljon a régiójában található innovációs ügynökséghez, ők szívesen segítenek a jelentkezésben és a videó elkészítésében is. (http://www.riunet.hu/)

Lehetséges magyar nyelvű videó elkészítése és feltöltése is, de az előzetes elbírálás során az angol nyelven készített videó előnyt jelent majd.

A jelentkezés és elbírálás eredményéről minden pályázó értesítést kap 2014. október 7-ig.

A pályázatokat, az abban leírt üzleti információkat a teljes folyamat során bizalmasan kezeljük, az értékelésben résztvevőkre is vonatkozik a titoktartási kötelezettség. Nyilvánosságra – a honlapon – csak az alapadatok és a feltöltött videó kerül.

További információ: www.huninno.hu, illetve a szervezők elérhetősége: Közép-dunántúli Regionális Innovációs Ügynökség, kdriu@kdriu.hu

 

Finomra hangoljuk vállalkozását!