Itt jár most: nyitólap » Eseménynaptár

IX. INNOTECH INNOVÁCIÓS KONFERENCIA

Idén már kilencedik alkalommal szervezi meg a Pannon Novum Nyugat-dunántúli Regionális Innovációs Nonprofit Kft. és a Zala Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány EEN irodája a IX. INNOTECH Innovációs Konferenciát.

A rendezvény idén is az Európai Kis- és Középvállalkozói Hét (KKV hét) kereteiben kerül megrendezésre. Az idei előadások az energia hatékony beruházások és elektromos gépjárműfejlesztésben elért eredmények köré csoportosulnak.

A résztvevők tájékoztatást kapnak a most készülő magyar innovációs stratégiáról, mely a következő 7 évre vonatkozó kereteket tartalmazza. A konferencia az érdekes információkon túl több vonzó gyakorlati bemutatót is kínál, mint pl. a helyi Technológiai Centrum által fejlesztett Pneu-Mobil kipróbálási lehetősége, a főiskola Zöld Kampusz programja keretében megvalósított megújuló energia beruházások, valamint a műszaki főiskola tanműhely fejlesztése.

Program (letöltés)

Időpont: 2014. október 29. - 9,30-tól.

Helyszín: Budapesti Gazdasági Főiskola Gazdálkodási Kar, Infocentrum konferenciaterme,

Zalaegerszeg, Gasparich u. 18/A.

A rendezvény ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Várjuk az érdeklődők jelentkezését a jelentkezési lap (letöltés) kitöltésével és az een kukac zmva pont hu e-mail címre, vagy a 92/316-062-es fax számra történő visszaküldésével!

Forrás: Zala Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány

Finomra hangoljuk vállalkozását!