GYIK

12
08

A Good Practice Kft. segíti az induló fiatal vállalkozások üzleti tevékenységének beindítását illetve sikeressé tételét, ennek keretében lehetőség van a szakterületi tanácsadók által az üzleti terv áttekintésére, aktualizálására és a megvalósításának segítésére is. A szolgáltatás igénybe vételéhez regisztráció szükséges.

17
09

a Good Practice Kft. célja az, hogy minél több életképes vállalkozási ötlet megvalósuljon, a fiatal induló cégek a mi és tanácsadóink segítségével elsajátítsák a szükséges kompetenciákat és hosszú távon sikeresen tudják működtetni a vállalkozásukat. Ennek érdekében a szerzői jogok tiszteletben tartása mellett minden adaptáció elindításakor automatikusan kibocsájtunk egy titoktartási nyilatkozatot, melyben vállaljuk a bizalmas adat- és információkezelést és ezt az adott szakterületen kiközvetített partnercégek esetében megtesszük.

12
10

Igen, a Good Practice küldetése a fiatal vállalkozók helyi segítése, ennek keretében az adott cég által képviselt szakterülethez kapcsolódóan egy nagy tapasztalatokkal rendelkező szakértőt társít a jelentkező cégek mellé és a szolgáltatásuk igénybevételéhez egy kedvező fizetési konstrukcióvak is segíti az utófinanszírozású pályázati projektek megvalósítását.

Finomra hangoljuk vállalkozását!