Itt jár most: nyitólap » Hírek

MEGINT KERESIK A LEGJOBB MAGYAR APPOKAT

Idén is lesz Appra magyar!, az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) alkalmazásfejlesztő versenye. A megmérettetés célja a legkiválóbb magyar alkalmazásfejlesztői teljesítmények elismerése és a tudatos mobileszköz-használat terjesztése.

Az évről évre növekvő okostelefon-penetráció már Magyarországon is megfelelő piacot biztosít a hazai alkalmazások széles körű használatához és a kapcsolódó üzleti lehetőségekhez. Az eNET 2014 októberi online kutatása szerint a 18 évesnél idősebb internetezőknek már 60%-a rendelkezik okostelefonnal, és 23%-nak van táblagépe is.

Az Appra magyar! idei kiírásban négy kategóriában – életmód, szórakozás, üzleti, kereskedelmi – keresik a legjobb alkalmazásokat, illetve Az Év Alkalmazását: a legjobb platformfüggetlen applikációt. A szervezők idén december 31-ig várják a 2013. augusztus 1-e után megjelent, vagy azóta jelentős frissítést kapott és jelenleg is aktív terméktámogatással rendelkező alkalmazásokat a pályázat honlapján. A beérkezett pályamunkákat hatfős szakmai zsűri bírálja el, és a közönség is szavazhat a legjobb fejlesztésre.

Forrás: hvg

 

Finomra hangoljuk vállalkozását!