Itt jár most: nyitólap » Hírek

INNOSMART

Az Európai Unió által alapított innoSmart kezdeményezés célja, hogy támogassa a kreativitáson, klaszterek és iparágak közötti együttműködésen alapuló feltörekvő és fenntartható iparágak fejlesztését.

Az innoSmart verseny (regisztrációs határidő: 2014. október 15.) célja az innováció és vállalkozások erősítése 50 együttműködő csoport támogatásán  keresztül, melynek tagja minimum egy ötletgazda, egy kis- és középvállalkozás, valamint számos szakértő és az alábbi projekt-témákra fókuszál:

  • jelenlegi technológiák újszerű felhasználása és alkalmazása,
  • innovációk és jelenlegi technológiák alkalmazásának kiterjesztése új szektorokra és iparágakra,
  • az erőforrások hatékonyabb kihasználásához vezető alkalmazások beazonosítása, felkutatása.

Az 50 együttműködő csoportot szakértők támogatják a folyamatok analizálásában és az ötletek új megoldássá formálásában vagy az üzleti modell kialakításában. A 25 legjobb projekt (melyek a piaci elvárásokhoz a legközelebb állnak) kerül kiválasztásra és részesül egyéni mentoring szolgáltatásban és veheti igénybe az un. “Innovation Vouchers”-t, mely olyan szolgáltatásokat tartalmaz, mint a digitális üzlet, ICT infrastruktúra, üzletfejlesztés, technológiai coaching, szellemi tulajdon védelem, a szolgáltatás európai piaci pozícionálása, kommunikáció és üzleti együttműködés.

Amennyiben részt szeretne venni az innoSmart csoportok egyikében (és vállalkozó, kutató, klasztertag, innovációs promócióval foglalkozik, felsőoktatási intézmény képviselője, jogalkotó, pénzügyi szakember vagy a cége számára keres új terméket), akkor regisztráljon az alábbi honlapon: http://www.innosmart.eu/inscripcion/.

Forrás: enterpriseeurope.hu

Finomra hangoljuk vállalkozását!