Tudásbázis

27
06

SWOT elemzés készítése egyszerűenPraktikus tanácsok, hasznos tudnivalók

02
07

NYÍLT INNOVÁCIÓElőnyők KKV-k számáraAz információs kiadvány a mellékletben letölthető.

12
07

Alapvetések a közösségi finanszírozásrólVictoria Westcott 8 percben bemutat néhány példát

25
07

A közösségi finanszírozás megváltoztathatja a világot?Anna Guenther is Cofounder of PledgeMe, New Zealand's first crowdfunding platform.

26
07

PART OF THE DG EDUCATION AND CULTURE STUDY ON THE COOPERATION BETWEEN HIGHER EDUCATION INSTITUTIONS AND PUBLIC AND PRIVATE ORGANISATIONS IN EUROPE

14
09

Kinek melyik crowdfunding oldalt érdemes igénybe vennie?Bár a közösségi finanszírozásnak vannak szárnypróbálgatásai Magyarországon, ezek nem jelentenek komoly konkurenciát a hazai magánbefektetők és tőkealapok számára. Azonban nem minden vállalkozó és ötletgazda van abban a pozícióban, hogy komoly piaci szereplőhöz forduljon, ha vállalkozása beindításához, illetve egy termék piacra dobásához fedezet nélküli forrásra van szüksége. A havonta több millió dolláros forgalommal működő népszerű crowdfunding oldalak nem csak a nyugati világ fejlett országai számára állnak nyitva. Már több magyar vállalkozó is élő példa arra, hogy a Kickstarteren vagy az Indiegogón is el lehet indulni a siker útján.

27
09

Best Practice Tips for Creating Key Performance Indicators

27
09

Jó megoldásoka nyílt innovációk és az ötlet menedzsment területénForrester and Yale in discussion of tactics to improve engagement, define moderation strategy, and maximize innovation output. This hour long video covers a range of topics that reference high-level best practices to live, in-community strategy.

04
10

Hogy készítsünk marketing tervet?Egy kis segítség a projekt marketinghez...

12
10

Egyéni vállakoztók költségeiMilyen költségekre számíthat egy egyéni vállalkozó adózási formák szerint?

16
10

Start-up storykA Group of Aspiring Entrepreneurs Spend A weekend Masterminding For New innovative Start up

20
10

Jó és rossz példák a közösségi finanszírozásrólHear personal stories and interesting examples from Canada's emerging social finance marketplace. With five minutes each and drawing on their experience and research, these regular contributors to SocialFinance.ca will spotlight successful and/or poor social finance practices. A question-and-answer ..

21
10

Hazánk épülő és egyre hangosabb, pezsgőbb startup világában gomba módra szaporodnak az üzleti inkubátorok, akcelerátorok, valamint az ezekkel közeli rokonságot mutató, tanácsadó és szolgáltató cégek.

27
10

GazdamamiEgy magyar innováció alapján szeretnék bemutatni Önöknek, a "gazdagmamit", amelynek lényege, hogy a gyermeküket nevelő kismamák egy oktatási program segítségével elindíthatják vállalkozásukat.

Finomra hangoljuk vállalkozását!