Hírek

06
06

„Startup-hype-on túl - Útválasztó konferencia az üzleti sikerek felé” címmel rendezte meg idén startup konferenciáját az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ). Milyen állapotban van a hazai startup világ? Lehet-e Magyarország a régió startup központja? Mi kell legyen az állam szerepe a hazai startup ökoszisztémában? Mennyit érhet egy startup cég? Többek között ezekre a kérdésekre adott választ a 2014. június 4-én megrendezett konferencia.

06
06

Versenyre hívják a magyar startupokatIzrael magyarországi nagykövetségének kezdeményezésére idén Magyarország is képviselteti magát a Start Tel Aviv 2014 nemzetközi startup versenyen és ötnapos szakmai programsorozaton szeptember 13-19 között. A szervezők induló fázisban lévő webes mobilalkalmazást fejlesztő vagy IT biztonsági profilú hazai startupok jelentkezését várják június 30-ig – közölte az izraeli nagykövetség pénteken.

09
05

A Cisco Internet of Things Innovation Grand Challenge néven nemzetközi versenyt hirdet startup vállalkozások számára. A megmérettetés célja, hogy katalizálja és felgyorsítsa az olyan technológiák és termékek fejlesztését, amelyek hozzájárulnak az Internet of Things, azaz a hálózatba kapcsolódó eszközök piacának növekedéséhez és fejlődéséhez. Az Internet of Things Innovation Grand Challenge révén a Cisco ösztönözni és támogatni szeretné a vállalkozások következő generációját. A versenyre magyar cégek jelentkezését is várja a Cisco, elsősorban az alkalmazásfejlesztés, analitika, hálózati kapcsolatok és hálózatmenedzsment témákhoz kapcsolódó fejlesztési ötletekkel.

15
04

Nemzetközivé nőtte ki magát a Hackathon-in-a-BoxA hétvégi, idei harmadik Hackathon-in-a-Box versenye igazi nemzetközi szintűvé nőtte ki magát. Horvát, szlovén és magyar egyetemisták vágtak neki pénteken a két napos versenynek. 70 diák dolgozott azon a tizenhárom startup projekten, amelyet a helyszínen született 31 ötlet közül választottak ki a résztvevők.

12
04

Megkönnyíti a startup vállalkozások és a befektető cégek dolgát az ősszel a parlament elé kerülő adócsomag – mondta Cséfalvay Zoltán gazdasági minisztériumi államtitkár.

1-40   41-80

Finomra hangoljuk vállalkozását!